Partidul RepublicanOamenii

https://partidul-republican.ro/wp-content/uploads/2020/07/Alex-Coita.png

PRESEDINTE EXECUTIVAlexandru Coita

Alex are 39 de ani și este născut în București, din părinți ardeleni. A studiat diplomația și economia în Statele Unite și Europa de vest. A fost bursier Fulbright și Marie Curie. A obținut titlul de doctor în științe politice (magna cum laude) în București, la SNSPA. Alex a revenit în țară în 2007. A reprezentat Camera Deputaților la Parlamentul European, în timpul mandatului său, camera inferioară urcând pe locul cinci în clasamentul legislativelor care își apără cel mai bine interesul la nivel european. A ocupat funcția de Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor, perioadă în care a semnat Masterplanul de Transport al României și a finalizat negocierile cu FMI, Banca Mondială și Comisia Europeană. A dezvoltat mai multe proiecte antreprenoriale, a sprijinit firme românești să obțină finanțare și a adus investiții de sute de milioane de euro în România.
https://partidul-republican.ro/wp-content/uploads/2020/07/Radu-Lupas-p.png

VICE PRESEDINTE REGIONAL-CENTRURadu Lupaş

Radu a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, vorbind engleza şi franceza, fapt care l-a ajutat în munca sa antreprenorială începută încă din anii studenţiei.
Acesta este cunoscut drept un foarte de succes antreprenor clujean, crescând atât la nivel național cât și internațional branduri clujene pe care le-a susţinut şi promovat.
Îl recomandă pasiunea pentru noutate, dorința de a crea sau de-a implementa primul, de a se folosi de avantaje concurențiale moderne și cu impact. Se prezintă drept un ambasador al brandurilor românești, pe care le externalizează, fiind convins că marca românească poate oricând să concureze cu cea străină.
Este un excelent negociator, speaker, trainer și manager, fiind mereu înclinat către nevoile oamenilor, gândind produse și servicii care să vină în întâmpinarea acestora. Este sincer când declară că a pierdut foarte mult în viață, în materie de business, pentru ca mai apoi să poată învăța și să se poată dezvolta în direcția corectă, fără a face compromisuri de orice natură.
https://partidul-republican.ro/wp-content/uploads/2020/07/Marian-Cucsa.png

SECRETAR GENERALMarian Cucşa

Încerc să fac mult bine. Încerc să fac ceea ce alții nu au reușit sau nu au dorit să facă. Încerc ceea ce alții spun de pe margine că ar trebui făcut.
Deputat, Parlamentul României
https://partidul-republican.ro/wp-content/uploads/2020/07/Danciu-Vlad-Darius.png

Vlad Darius Danciu

FONDATOR
https://partidul-republican.ro/wp-content/uploads/2020/07/Alex-Ionetecu.png

Alexandru Ionetecu

VICE PRESEDINTE REGIONAL NORD-VEST
https://partidul-republican.ro/wp-content/uploads/2020/07/Nicolae-Neamtu-.png

Nicolae Neamţu

VICE PRESEDINTE NATIONAL
https://partidul-republican.ro/wp-content/uploads/2020/07/Vasile-Pacșa.png

Vasile Pacșa

VICE PRESEDINTE VEST
https://partidul-republican.ro/wp-content/uploads/2020/07/andreitarnauceanu.png

Andrei Tărnăuceanu

VICE PRESEDINTE NORD-EST
https://partidul-republican.ro/wp-content/uploads/2020/06/Artboard-1.png
© Toate drepturile rezervate
Contact
0722-330-025
Şoseaua Iancului 15, Sector 2 Bucureşti