HomeMisiune

Suntem o forță politică nouă, adeptă a radicalismului de centru, neafiliată vreunui alt partid. Suntem partidul anteprenorilor români, partidul tinerilor lideri, partidul dezvoltării naționale și al prosperității pentru toți. Suntem aici pentru a oferi soluții și a sprijini dialogului național.

Milităm pentru echilibru, unitate și promovarea valorilor naționale în context euro-atlantic. Luptăm pentru prosperitate și coeziune prin promovarea drepturilor individuale și a șansei fiecărui cetățean de a reuși prin forțe proprii.

Dorim să aducem împreună toți românii în jurul unui proiect comun pentru țară. Susținem că fiecare om contează și cerem o acțiune concentrată pentru combaterea sărăciei și a excluziunii sociale.

Promovăm o cultură a dialogului între mediul politic, mediul de afaceri românesc și societatea civilă. Luptăm pentru o Românie capabilă să articuleze cu fermitate interesul propriu în context european și internațional.

Respingem o abordare stridentă, tabloidă sau populistă. Criza COVID-19 a arătat că românii au nevoie de soluții concrete, bine fundamentate, generate de oameni competenți, cărora le pasă de societate și de țară.

Suntem partidul antreprenorilor români. Considerăm că ne putem dezvolta doar prin susținerea mediului de afaceri autohton, a oamenilor care își asumă riscuri, fac sacrificii, creează locuri de muncă și plătesc taxe și impozite. Statul și mediul financiar-bancar trebuie să sprijine prin orice mijloace dezvoltarea bazată pe antreprenoriat!

Ne opunem folosirii argumentului crizei pentru a restrânge în mod abuziv drepturile și libertățile individuale, generând o alunecare necontrolată spre autoritarism.

Milităm pentru o societate unită și pentru un stat care oferă servicii de calitate cetățenilor. Ne dorim să contribuim la construcția de comunități umane, ne propunem să muncim împreună pentru a genera încredere, coeziune și cooperare.

https://partidul-republican.ro/wp-content/uploads/2020/06/Artboard-1.png
© Toate drepturile rezervate
Contact
0722-330-025
Şoseaua Iancului 15, Sector 2 Bucureşti