Cos 0
Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
Sunt0articole în coșul tău. Ai un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

SOONPHO Prompter Portabil Inscriber Mobil Prompter Artefact Video Cu Control de la Distanță Desktop Tripo Pentru Telefon Android

237.41lei 189.94lei
  • Numărul De Model: F1
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: SUPON

Nou

- +

SOONPHO Prompter Portabil Inscriber Mobil Prompter Artefact Video Cu Control de la Distanță Desktop Tripo Pentru Telefon Android

[Funcția] De pe prompter, vă permite să clar citit textul defilare în timp ce se uită direct la aparatul de fotografiat, care este ideal pentru vlogs, transmisiuni live, cursuri on-line, video, înregistrări, interviuri, studiouri video, știri și prezentări. (Telefonul a Suportului: este potrivit pentru cele mai multe smartphone-uri sau mini ipad-uri până la 8 cm latime.)

[Clear efect de reflecție de la prompter folosește principiul de reflectare a luminii, reflexia de caractere este clar și ușor de citit, și vorbitor poate apela la camera în timp ce se uită la linie.Puteți reduce numărul de NG.În mod eficient a îmbunătăți eficiența de lucru.

[Telefon Înregistrare Video Live] Pentru mobile home înregistrare, puteți comuta liber suportul poziția și reglați verticale și orizontale de fotografiere în funcție de nevoile de fotografiere.Cu mai multe pantofi hot, acesta poate fi utilizat în combinație cu o lanternă, microfon, trepied, etc.

[Single-lens înregistrare] dimensiunea de eliberare rapidă placă este de 20.5 cm, dimensiunea de single-lens reflex lens este în intervalul, și efectul de utilizare este bun.

[Fără fir control de la distanță și prompter aplicație de control] puteți controla conținutul, dimensiunea fontului, viteza de redare, pauză, culoarea de fundal și de a menține dumneavoastră de fotografiere ritmul în orice moment.Vă rugăm să descărcați de pe Prompter, APLICAȚIA înainte de a utiliza Prompter.Vă rugăm să citiți codul QR în manualul de instrucțiuni și descărcați-l.

Etichete: panou cu led-uri rgb, camera ciorba de burta, fl studio, airtrack, godox v1, led-uri rgb stick, prompter sticlă diy, prompter sticlă marea britanie, ciorba de burta, explozie congelator

Produse similare