Cos 0
Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
Sunt0articole în coșul tău. Ai un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

3 PACHET de 5 Inch Diamant Văzut Lama Super-Subțire Faianta Lame de Tăiere Roți Disc pentru Taiere Gresie Portelanata, Granit, Marmura

95.20lei 66.64lei
  • Certificare: Nici unul
  • Origine: NC(de Origine)

Nou

- +

3 PACHET de 5 Inch Diamant Văzut Lama Super-Subțire Faianta Lame de Tăiere Roți Disc pentru Taiere Gresie Portelanata, Granit, Marmura

[SIZE] Diametru Exterior: 125 mm (5 inci).Grosime: 1.2 mm.Potrivit pentru cele mai multe placi de ferăstraie de mână polizoare unghiulare cu o 7/8inch sau 4/5 inch Arbor.

[DESIGN deosebit] Turbo-Plasă rim oferă extrem de buna de taiere a termina pe portelan, marmura, tigla ceramica.Ochiurilor de Plasă rim design permite o frecare mai mică și mai eficientă dispersia de căldură.

[ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ] Super-subțire și unic X-style dinți de înaltă performanță, oferă rapid și fără probleme de tăiere.Mai gros centru, pentru a evita vibrațiile și deteriorate.

[LAT APLICAȚII] Universal pentru uscat sau umed de tăiere.Diamant lama este proiectat pentru extrem de buna de tăiere de portelan, granit, marmura, placi ceramice, etc.

Culoare: rosu

Materiale de: diamant

Conținutul Pachetului:

3 x 5 inch Diamant lame de Ferăstrău

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: disc de diamant 015mm, lama de diamant, mașină de tăiere discuri, dewalt discuri de tăiere, metabo disc de tăiere, disc de diamant 150mm metal, marmura discuri de tăiere, ascuțite disc 150mm, polizor cu acumulator, faianta instrument

Produse similare