Cos 0
Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
Sunt0articole în coșul tău. Ai un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

AC Power Adaptor Incarcator pentru Sony CCD-TRV208, CCD-TRV308, CCD-TRV408, CCD-TRV418, CCD-TRV428, CCD-TRV438 camera Video Handycam

37.25lei 34.27lei
  • Tip: electric, USB
  • Ecran de afișare: Da
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: AC-L100
  • Inteligent De Încărcare: Da
  • Utilizarea: Camera
  • Nume De Brand: Sunny-camera
  • Încărcare rapidă: Da

Nou

- +

Vă rugăm să fie Remarcat faptul că acest Element este Multiplu de Pachet Ales, Ne Va Livra Pachetul la Tine în Funcție de Alegerea ta.Vă rugăm să C hoose C arefully.

Mai jos Puteți vedea caietul de sarcini de Alimentare AC Adaptor Încărcător de Baterie și Încărcător:

AC Adaptor de Alimentare este Proiectat pentru a Furniza Neîntrerupt de Putere pentru aparatul de Fotografiat sau camera Video, Dar nu se Poate Încărca Bateria.

Înlocuiți Număr Parte:

Sony AC-L10, AC-L10A, AC-L10B, AC-L10C

Sony AC-L15, AC-L15A, AC-L15B, AC-L15C

Sony AC-L100, AC-L100B, AC-L100C, AC-L100D

Acest kit vă Permite pentru a alimenta aparatul Foto de la o Priză de curent ALTERNATIV.Util pentru Lungă durată Studio Muguri fără a fi Nevoie să Continuu Înlocui și Reîncărcați mai Multe Baterii

AC Adaptor de Alimentare este Proiectat pentru a Furniza Neîntrerupt de Putere pentru aparatul de Fotografiat în timp ce Descărcarea de Imagini de la Computer, pentru Prelungit de Lucru într-un Studio, sau în Timp ce Vizualizați Imagini în timp ce Conectat la TV sau VCR.

100% nou Generice de Inalta Calitate (Non-OEM) AC Adaptor de Alimentare

Compatibilitate 100% cu Originalul

AC 100-240 Volți - Utilizați Dispozitivul Oriunde în Lume

În întreaga lume tensiune de Intrare: AC 100-240V, 50/60Hz

Ieșire: DC 8.4 V 1.7 a

Garanție de 1 An, CE și China CCC Certificate

Stare : Brand New

Protecție: Prevenirea Supraîncărcării și pentru Protecție la Scurt-Circuit.

Pachetul Include:

1x Adaptor AC Încărcător

1 x "NE/eu/AU/marea BRITANIE" Cablu de Alimentare Cablu (va Vom trimite un plug în funcție de țară)

Pas: Pregătirea sursei de alimentare

1 Deschideți DC IN jack Capacul și Conectați-AC Adaptor de Alimentare Furnizat împreună cu camera Video la DC IN jack cu Plug Marca Orientată în sus.

2 Conectați Cablul de Alimentare la Adaptorul de Alimentare de c.

3 Conectați Cablul de Alimentare la Priza de Perete.

Dacă nu sunteți Mulțumit cu Produsul,Puteți obține mereu în contact cu noi,va Vom Returna Întreaga Bani sau Trimite un nou ca un Înlocuitor pentru tine.

USB Adaptor de Alimentare este Proiectat pentru a Furniza Neîntrerupt de Putere pentru aparatul de Fotografiat sau camera Video, Dar nu se Poate Încărca Bateria.Înlocuiește Sony AC-L10, AC-L10A, AC-L10B, AC-L10C, AC-L15, AC-L15A, AC-L15B, AC-L15C, AC-L100, AC-L100B, AC-L100C, AC-L100D AC Adaptor de Alimentare.Acest kit vă Permite pentru a alimenta aparatul Foto de la un Port USB .Util pentru Lungă durată Studio sau în aer Liber, Muguri fără a fi Nevoie să Continuu Înlocui și Reîncărcați mai Multe Baterii Design-ul Nostru Unic Adaptor este Foarte Util și Practic pentru a Face o Lungă perioadă de Timp de Înregistrare, atunci Când Călătoresc sau în aer Liber., acesta Poate fi Păstrat pentru situații de Urgență, să se Pregătească pentru tine, Partaja cu Partenerii, Familii, Iubitori, Asigurați-vă că Nu Pierdeți Momente Prețioase.

Pentru a Face Camera să Funcționeze mai Bine, vă Rugăm să folosiți 5V 2A(ieșire) Port USB.Poate fi Încărcat Prin USB Încărcător de Perete, Incarcator de Masina, Acumulator Extern sau alte Dispozitive Cu Port USB (5V, 2A-4A), Vă Oferă Mai multe Opțiuni

Echipat cu Supra-Încărcare, Scurt-Circuit, la Temperatură Înaltă, și de Protecție la Supratensiune.

USB Putere de Intrare: 5V, 2A-4A (cel Puțin 2A Curent,Până la 4A, dacă este necesar);Ieșire: DC 7.6 V-8.4 V, Toate Lungime Cablu: 150CM; a se Conecta Direct la Banca de Putere și nu Aveți Nevoie să vă faceți Griji cu privire la Funcționare din Baterie Mai mult.

Conecta direct la o Banca de Putere pentru a Oferi camera Video Stabil de Putere.Ușor și Portabil, Care este de Design pentru Conectarea Putere Mobil Oricarui Când de Lungă durată Studio sau în aer Liber, Muguri Fără a fi nevoie să vă faceți Griji Despre a Întrerupe Fotografie.

Pachetul Include:

1x USB Adaptor Încărcător

Descriere:

1. DC Unitate de Cablu, nu numai Pot Juca Rolul de Adaptor de Alimentare, dar Slso poate Suprima în mod Eficient Curenții Armonici.

2. De înaltă Calitate, Chips-uri, DC Inverter Eficiență de Conversie.

3. Stabilitate Bună, Curent Mare De Ieșire, Redus De Curent Static.

4. Poate fi Încărcat Prin USB Încărcător de Perete, Incarcator de Masina, Acumulator Extern sau alte Dispozitive Cu Port USB, Vă Oferă Mai multe Opțiuni

5. DC Transmisie prin cablu de Conexiune, pentru Digital aparat de Fotografiat de Alimentare, Putere Mobil: 5000-30000 Ma, Echivalentul a un Număr de Camere Baterie Noua Putere; atunci Când Porniți Blițul pentru a Fotografia sau Video, Oferă Energie Neîntreruptă.Îmbunătățește Stabilitatea Camera de Lucru.

Notă:

1. În scopul de a Face Camera de Lucru mai Bune, utilizarea de Înaltă Calitate pentru a Muta sursa de Alimentare, Mobil are Nevoie de Putere la Ieșire o tensiune de 5 volți 2/4A Curent.Atunci când sursa de Alimentare sau Actual este Insuficient, nu se Poate Trage Afară, vă Rugăm să Selectați cel Puțin o Mai bună Curent.

2. Sursa de Alimentare Mobil are Automat modul de Hibernare și se Închide.

3. Nu Utilizați USB de pe Computer, Deoarece Calculatorul USB 2.0 Tensiune de Ieșire este cea mai mare de 5v, Dar curentul este Mai mic decât 500mA Curent.

4. Utilizați aparatul Foto pentru o Lungă perioadă de Timp, Setați Camera Timp de Așteptare pentru cel mai Lung Timp de Așteptare Dacă nu sunteți Mulțumit cu Produsul,Puteți obține mereu în contact cu noi,va Vom Returna Întreaga Bani sau Trimite un nou ca un Înlocuitor pentru tine.

Micro USB Încărcător de Baterie 1. Micro Intrare: DC 5V

Etichete: camera web, handycam, încărcător camera sony cybershot, cele mai recente sony handycam, original sony handycam, webcam pentru pc, Camera 4k video, camera ip wifi, motor electric știință, d0

Produse similare