Cos 0
Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
Sunt0articole în coșul tău. Ai un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

Maxiscan AP200 Bluetooth OBD2 Auto Cititor de Cod de Diagnosticare Scanner Android IOS AutoVIN EPB BMS SAS TPMS DPF IMMO PK MaxiCOM MK808

361.91lei 242.46lei
 • electronice: No
 • Lățime Produs: 5inch
 • Origine: NC(de Origine)
 • Înălțime Element: 10inch
 • Articol Greutate: 0.1kg
 • Versiune Hardware: AP200
 • Tip De Element: Diagnosticare auto Cabluri și Conectori
 • Putere: W
 • Versiune Software: AP200
 • Tip De Material: Plastic
 • Element De Lungime: 10inch
 • Nume De Brand: OBDIICAT
 • Extern De Certificare De Testare: ce
 • Caracteristici Speciale: USB
 • Tensiune: V
 • Numele Modelului: AP200

Nou

- +

Descrieri:

Maxiscan AP200,ca un inovator Bluetooth OBD2 scanner, echipat cu propria Aplicație -"Maxi AP200", completați OBD2 funcții, împreună cu diverse reset servicii (Ulei/EPB/BMS/TPMS/SAS Resetează, Regenerarea DPF și IMMO Servicii etc.), este un compact opțiune pentru familie DIYers pentru depanarea vehiculului probleme în cel mai scurt timp.

Multi-Limbi:

Engleză, Chineză tradițională, franceză, germană, spaniolă, portugheză, olandeză, poloneză, suedeză, coreeană, Japoneză, rusă, italiană.

Caracteristici:

am SUPERIOARE SISTEME DIAGNOSTICE

Cu sistemele superioare diagnostice, acest multifuncțional obd2 scanner poate fi folosit pentru a citi toate sistemele disponibile ' ECU informații pentru a facilita diagnosticul de vehicul.Sistemele complete varia de la masini diferite și acestea includ, de obicei, Motor, transmisie, ABS, SRS, SAS, TPMS, EPB și sistemele de alimentare cu Combustibil etc.

● Citește Codurile de eroare de la a vehiculului sisteme de control pentru a localiza zonele cu probleme, și de a oferi soluții; ●Șterge codurile de ușor după Codurile de eroare preluarea și anumite reparații au fost efectuate;

●Date Live prezinta fiecare parametru element afișat în analogic, text, grafic de undă moduri etc.;

●Active de testare utilizate pentru a accesa vehicul-specifice subsistemelor și componentelor de teste.

i-am dat RESET SERVICII:

Acest OBD2 scanner este special conceput pentru a vă oferi acces rapid la sistemele autovehiculului pentru diferite servicii regulate de întreținere și spectacole.Există unele frecvent utilizate special de resetare servicii sunt enumerate pentru referință:

Resetare ulei –Efectuați resetare pentru Ulei de Motor sistem de Viață, care calculează un optimă de viață a uleiului de intervalul de schimbare în funcție de conducere a vehiculului și condițiile climatice.

EPB Reset –Menține sistemul electronic de frânare în condiții de siguranță și în mod eficient prin dezactivarea și activarea frânei de sistem de control, stabilirea frânele după disc sau pad înlocuire, etc.

BMS Reset –Evaluarea de încărcare a bateriei de stat, monitorizarea aproape-circuit de curent, registru de înlocuire a bateriei, și de a activa starea de repaus a vehiculului.

SAS Reset –efectuați calibrarea pentru Senzor Unghi Volan, care stochează permanent actuala poziție a volanului, ca și poziția drept înainte în senzorul EEPROM.

TPMS Reset –uite rapid anvelopa senzor de Id-uri din ECU vehiculului, precum și pentru a efectua TPMS de înlocuire și de testare a senzorului.

IMMO Service - Dezactivați pierdut cheile autovehiculului și programul de înlocuire cheie fob.

Regenerarea DPF –Gestionarea regenerare a filtrului de particule, DPF înlocuirea componentelor teach-in și DPF teach-in după înlocuirea unității de comandă a motorului.Maxiscan AP200 Bluetooth OBD2 Scanner Cititor de Cod cu toate Sistemele Diagnostice, AutoVIN, Ulei/EPB/BMS/SAS/TPMS/DPF Resetează IMMO Servicii pentru Familie DIYers ABS, SRS, ABS, SRS, ABS, SRS, ABS, SRS, ABS, SRS, ABS, SRS

Puncte:

CONEXIUNE BLUETOOTH: Acest portabil OBD2 scanner este caracterizat prin conexiune Bluetooth, și puteți descărca APLICAȚIA gratuit "MaxiAP200" de pe iOS sau dispozitive Android pentru a obține masina diagnosticul întâmplă fără griji despre compatibilitatea.Vă rog să Observați: AP200 nu poate suporta Android 10 acum.

MASINA VERSATILA DIAGNOSTIC:Ca un inovator obd2 instrument de scanare, acest AP200 include dar nu este limitat la OBD2 funcții, de asemenea, oferă utilizatorilor cu o mare varietate de resetare servicii, inclusiv Ulei/EPB/BMS/TPMS/SAS Resetează, Regenerarea DPF și IMMO Serviciu.

COSTUL RIDICAT de PERFORMANȚĂ: Acest obd2 scanner oferă un vehicul gratuit software-ul specific, permițându-vă pentru a diagnostica o masina pentru drum liber, și aveți nevoie să-și petreacă doar 15.99 dolari(Android) /$21.99(iOS) cumpărarea de 12 luni de utilizare permisiunea de un model de masina.

SPECIAL AUTOVIN CARACTERISTICĂ: Auto VIN funcția de AP200 ajută să descoperi rapid masina de informatii, inclusiv tipul de vehicul, țara de origine, dimensiunea motorului, etc. și raportul despre masina informații pot fi transformate ca fișier PDF pentru mai bine PC-ul de Imprimare.

ISTORIA ECRAN de ÎNREGISTRARE: în Timp ce oferindu-vă detaliat de diagnosticare urmare, această mașină scanner este capabil de a înregistra istoricul de informații de diagnosticare și înregistrări de istorie poate fi folosit ca un sistem eficient de date de referință în perioada de diagnosticare auto.

COMPLETAȚI OBD2 FUNCȚII: ●Citește extinse curent, în așteptarea permanentă și coduri în sistemul OBD rapid

●Clar detectat codurile de eroare si stinge Lumina Verifica Motorul eficient

●Vizualiza grafice de date direct din calculatorul vehiculului cu modul(e) pentru ușor de analize

●Vizualizarea autovehiculului parametrii de funcționare la momentul în care o eroare este detectată

●Citire I/M disponibilitatea statutul de a avea un vehicul controlat de stat pentru respectarea emisiilor

●Efectuați O2 senzor de test pentru a verifica eficiența consumului de combustibil și emisiile vehiculelor

●Citiți rezultatele de diagnosticare la bord de monitorizare teste pentru componente/sisteme specifice

●Prelua informații vehicul de VIN, CINs, și CVNs complet

●Efectuați componenta de Testare, permițând inițierea unei scurgeri de testare a vehiculului sistemul EVAP

PROCEDURILE DE OPERARE:

1. Descărcați și instalați aplicația-MaxiAP200 în Google Play sau App Store de pe dispozitiv;

Etichete: hdmi soclu pcb conector, senzor dpf, maxiscan maxicom mk808, citroen instrument de diagnosticare, android auto cablu, lansarea x 431, maxiscan scanner, AP200, caz sas usb, maxiscan maxicom

Produse similare